Mintchokladpannakotta

Så var det helg och semestertider.
På måndag tar vi semester och planer för de närmsta 4 veckorna är väldigt diffusa. Blir väl lite hit & dit, fram & tillbaka.
Efterrätten idag blev Mintchokladpannacotta
Mintchokladpannacotta
 
Mintchokladpannacotta
3 gelatinblad 
5 dl vispgrädde
150 g finhackad mintkrokantchoklad
*lägg gelatinet i blöt
*koka upp grädden
*ta av grytan från plattan
*rör ner gelatinet och chokladen,rör till allt har smält
*häll upp i portionsskålar  (6 port)
*låt stelna i kyl,minst 2 tim
*dekorera med hallon vid servering,dofta lite florsocker över
 
 
Middan blev kebabtallrik,yummi.(Recept finns i gammalt inlägg)
Blev över lite kebabbitar.....kanske blir en pizza någon dag!!
 Till denna tallrik är orientdressing klart godast!!
Testa gärna göra denna enkla & väldigt goda kebab!
Kram//Erica

Kommentera här: