Vattuman

Blev så sugen på en god enkel hemmagjord KEBABTALLRIK
Att göra kebab själv när man har färs av något slag är såååå enkelt!
 
KEBABKÖTT
4 port
 
500 g färs (jag hade älgfärs, men går bra med vilken färs som helst)
1 msk kebabkrydda (man kan krydda mer sen när man äter)
salt
 
Blanda väl
Tryck ut färsen tunt på en bakplåtspappersklädd plåt
 
 
Grädda färsen i 250 grader i ca 10 min
Skär eller klipp färsen i bitar
Servera med pommes frites, sallad, lök och orientdressing
 
 
 
Jaha det är så jag är som Vattuman!!
 
 
Kram//Erica
 

Kommentarer:

1 Bibbi:

skriven

Ser väldigt gott ut med din kebab :)
Horoskop har jag inte läst på mycket länge.
Undrar om jag kanske ska våga mig på mitt ;)

Kram Bibbi

Kommentera här: