Fläskfilé, Tagliatelle och sås

 
Pastadegen är enkel.
Till 3-4 port behövs
4 dl durumvete
2 ägg
2 msk olivolja
2 msk vatten
1 tsk salt
Lägg mjölet i en hög på bordet Och gör en grop i mjölet.
Knäck äggen och häll ut äggen i gropen.
Häll i olivoljan och vattnet, salta.
 Rör om till en fast deg.
Plasta in degen och lägg i kylen en timme.
 
 
 
Stek fläskfilén i skivor, salta och peppra.
 
Pastasås
 
 
2 grönsaksbuljongtärningar
2 dl vatten
5 dl Creme fraiche
Koka ihop till en sås
 
Koka den färska pastan i 3 min, blanda den med basilikablad.
Lägg upp pastan, lägg på fläskfilén och häll på såsen.
 
 
 
 
kram//Erica

Kommentarer:

1 ɑ n n i k ɑ:

skriven

Mums!

Kommentera här: