Isad Rabarbersoppa

 
Isad Rabarbersoppa
4 port
 
 Dagen innan fryser du in delade jordgubbar i iskuber
(På med vatten över jordgubbsbitarna)
 
Soppan: 1/2 kg rabarber i bitar
några jordgubbar, blir så fin färg
7 dl vatten
1 1/2 dl socker
2 msk potatismjöl, lite vatten
 
Koka rabarber, jordgubbar och vatten i ca 5-10 min.
Sila bort rabarbern och jordgubbarna Och koka upp vätskan igen Med sockret.
Rör ut potatismjölet med lite kallt vatten och red av soppan.
Låt soppan svalna.
Kyl soppan och lägg i isbitarna vid servering.
 
 
 
 
 
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 Nicole:

skriven

Vad gott det lät! :) Har rabarber på gården, måste prova.

Svar: Den var riktigt god isad!Har även ätit den med smörstekt kardemummasockerkaka och en klick glass!
Recept finns på sockerkakan på bloggen, i det förra inlägget!
Kram//Erica
Erica Hermansson

2 ɑ n n i k ɑ:

skriven

Mums!

3 alina:

skriven

Gott!

Kommentera här: