Banoffebollar

 
 
 
 
Ja va säger man om denna goding.... Yummi!
Har man ätit Banoffepaj så kan man ju bara föreställa sig....
Mjuka, goda bollar med mjölkchokladtäcke, tror man tar en till!!!
 
Banoffebollar
ca 10 st
 
ca 14 Digistivekex
1 banan
4 msk karameliserad mjölk
200 g mjölkchoklad
 
Krossa kexen till fina smulor.
Mosa ner en banan och blanda banan, den karamelliserade mjölken med smulorna.
Smeten ska gå att rulla bollar, är den för lös får man krossa fler kex och blanda ner.
Lägg bollarna på ett bakplåtspapper och ställ i frysen ca 30 min.
Smält chokladen över vattenbad.
Doppa bollarna I chokladen Och låt stelna.
Förvara i kylen.
 
 
Kram//Erica

Kommentera här: