Kexchoklad

Att göra egen kexchoklad är enkelt och väldigt gott.
Man kan enkelt göra dom glutenfria, bara använda glutenfria smörgåsrån!
 
Hemmagjord Kexchoklad
 
24 smörgåsrån
75 g nougat
50 g mjölkchoklad
1/2 dl nutella
 
200 g choklad av valfri sort, jag tog hälften mjölkchoklad, hälften mörk choklad
1 msk neutral olja
 
Smält nougat, nutella och den lilla mängden choklad.
Använd 4 rån till varje 'kaka'.
Bred den smälta nougat/ nutellablandningen på 3 rån.
Ställ in i kylen för att stelna.
Dela kexen i bitar.
Smält resten av chokladen och oljan, doppa bitarna i chokladen och låt stelna.
Stoppa i munnen och njut.
 
 
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 JUNITJEJ:

skriven

Åh, så gott!

Svar: Mmm Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: