Rabarberkaka, enkel

Enkel Rabarberkaka
 
2 ägg
1,5 dl socker
1,5 dl mjöl
pärlsocker
ca 50 g smör
 
2-3 rabarber i bitar
 
Ugn 175 grader
 
Vispa ägg och socker
Rör ner mjölet.
Klä en sockerkaksform med bakplåtspapper el smörj en liten pajform.
Häll i smeten, på med rabarberbitarna, strö över pärlsocker och hyvla smör och lägg på.
In i ugnen ca 35-40 min.
 
Vill du göra kakan glutenfri, byt ut mjölet mot mandelmjöl, blev supergott! 
 
Servera med Mycke marzansås
 
Erika Skogly har tagit bilderna, har även bloggen Smaskelismaskens 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 a n n i k a:

skriven

Gott!

Svar: Den är enkel o jättegod! Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: