Överraskningsägg med Amarulaglass

 
 
 
 
8 glassar
 
2,5 dl grädde
1 ägg
150 g vit choklad
1 dl vaniljkvarg
8 cl Amarulalikör ( uteslut den och även barnen kan äta)
kinderägg
glasspinnar
 
Dela på  chokladäggen, lägg dom stadigt.
Vispa grädden.
Smält chokladen över vattenbad.
Vispa ägg och den smälta chokladen i en annan bunke, ner med kvarg och likören. Blanda ner grädden.
Fyll chokladhalvorna med glassmeten och frys i en halvtimme.
Sätt ihop två ägghalvor med en glasspinne i.
Frys igen i minst 1 timme.
Kram//Erica
 

Kommentarer:

1 Malin:

skriven

Gott! Har gjort den krämen tidigare (serverar den med bär då och då), men aldrig med amarulla i, det ska jag verkligen lägga till nästa gång :)

Svar: De blev jättegott! Och lite påskiga i chokladäggen. Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: