Hallonkola

 
Hallonkola
150 g frusna hallon
1 1/2 dl grädde
2 1/2 dl socker
1 msk sirap
 
Tina hallonen och passera genom en finmaskig sil.
Blanda alla ingredienser.
Koka upp och sjud.
Sjud till smeten klarar kulprovet.
För mig tog det ungefär 10 min.
Jag kokade kolan i stekpannans.
Häll smeten i en form, ca 15x15 cm, som är klädd med bakplåtspapper.
Låt stelna.
Skär i bitar och linda in i bakplåtspapper.
Jag har köpt prickiga papper från Leilas Generalstore.
 
 
 
 
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 Nathalie:

skriven

Vad gott! Och vad fint papper :)

2 Anonym:

skriven

Ser jättetrevligt ut med sånt papper runt kolorna. Är det vaxat smörpapper från Leilas affär?
Kolorna fastnar inte?
Mvh Rosa

Svar: Pappret är från Leilas affär, kan beställas över nätet.Vaxat smörpapper. 4 fina färger finns det, röd, grön, blå å svart.
Även ett som ser ut som en tidning. Mina kolor fastnade inte iaf!
Kram//Erica
Erica Hermansson

3 Irene:

skriven

Dom ser jättegoda ut och som kronan på verket det fina omslagspappret.

4 coffeeandcupcake.blogg.se:

skriven

Så goda dom ser ut :)

Svar: Tack.Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: