Husvagnsburgare

 
 
Har hör och sett att man ska göra bugare av enbart färs och kryddor.
Så då måste man ju testa.
 
Burgare
15 % nötfärs av bra kvalla.
Forma burgare av färsen, men rör inte allt för mycket i färsen..
Stek burgarna i smör.
Krydda med salt, vitpeppar och grillkrydda.
Vänd burgarna och stek på andra sidan, lägg på ostskivor som får smälta medans burgaren blir klar.
 
Stek skivad fralla.
Montera din burgare med bröd, sallad, lök, dressing, tomat, ja det du tycker är gott!!
 
Det finns mycke enkel mat att laga även i husvagnen!
 
 
Gränna har vi besökt, mycke gottis här! :-)
 
 
Kvällen var fin, här är vi nere vid kajen där färjan till Visingsö går.
Men dagen efter, när vi lämnade Gränna och skulle titta på ruinen Braehus, var det som om himlen öppnade sig.
Spöregn så blöta  blev vi, men vi är ju inte gjorda av socker precis!
 
Idag har vi gått i Sundsvall, drakarnasstad!
 
Kram//Erica
 
 

Kommentera här: