RISMJÖLSKAKA

Idag blev det en RISMJÖLSKAKA.
Glutenfri är den, då kan även svärmor äta av den.
 
RISMJÖLSKAKA
 
4 ägg
3 dl socker
3 dl rismjöl
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
Vispa socker och ägg pösigt.
Rör ner rismjöl, vaniljsocker och bakpulver.
Rör till slät smet.
Smöra en sockerkaksform.
Jag mjölade den med mandelmjöl.
Grädda i 175 grader i 25-30 min.
 
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 Leila:

skriven

Åh vilket enkelt glutenfritt recept. Det måste jag testa, alltid på jakt efter enkla glutenfria recept. Ser riktigt fin ut också!
//Leila

Svar: Den är riktigt saftig och god.Brukar även använda den som tårtbotten.
Då kan alla äta samma, ikväll ska den ätas med bär och en klick lättvispad grädde.
Kram// Erica
Erica Hermansson

2 coffeeandcupcake.blogg.se:

skriven

De måste jag testa någon dag :)

Svar: Ja den är saftig och god.Använt den till tårtbotten flera gånger!
Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: