Tonfisksnittar

 
Att äta tonfisk till lunch är enkelt och gott.
Gjorde en tonfiskröra Som blev väldigt god.
Denna röra kan man använda i smörgåstårta.
 
Tonfisksnittar
6 port
 
12 formfranskor
1 burk tonfisk i olja
1/2 dl majonäs
1 dl creme fraich
3 msk ketchup
2 kokta ägg
salt&peppar
 
Mosa äggen med en gaffel.
Mer med tonfisken.
 Blanda ner majonäs, creme fraiche och ketchup.
Rör om.
 Smaka av och salta och peppra om du behöver.
Bred ett tjockt lager av röran på 6 bröd ( spara ca 1/2 dl röra till sen).
Lägg på resten av bröden.
 Gör gärna dessa bröd m fyllning dagen före du ska servera dom.
Plasta in dom och låt dom safta till sig i kylen.
Strax innan servering delar du bröden på diagonalen.
På kanterna breder du nu av röran du sparat och så doppar du dom i hackad persilja.
 
Kram//Erica
 

Kommentera här: