Räkor med färskostkräm i glasburk

Midsommarafton packade jag picknick och vi åt den ute i Bonnstan bland andra midsommarfirare , midsommarstång, musik och dans.



Att göra i burk är ju enkelt, å så får man var sin, nackdelen är ju att det blir mycke att packa med sig. Men de är det värt!
Gott blev det också.
4-port.
Färskostkräm:
150-200 g naturell farskost
2 dl crème fraîche
nit skal av 1/2 citron
2 msk hackad persilja
2 msk hackad gräslök
1/2 dl riven västerbottenost
nymald svartpeppar
salt
skalade räkor
finhackad gurka som blandats med dill
smörstekta smulor av kavring el som jag, lingongrova ( tog de jag hade hemma)
Lägg till gurk/dillhacket i botten på burken.
Ett lager färskostkräm, strössla på de smörstekta smulorna och toppa med räkor.
Garnera med en dillvippa.

Kram//Erica