Att kasta mat är inte min grej, försöker att använda allt som köps hem.
Hade köpt hem nektariner och persikor i lådor när dom var på extrapris, men det var ingen större åtgång.
Men i stället för att kompostera dom så blev dom efterrätt under helgen.
Grillade Nektariner & Persikor
4 port
4 nektariner
4 persikor
2 msk flytande honung
1 msk vaniljsocker
Dela och kärna ur frukten.
Dela varje frukt i 6 bitar.
Ta två stora ark grillfolie och lägg då det blir dubbelt.
Lägg frukten på mitten och ringla honungen över och strö över vaniljsockret.
Förslut folien väl.
Se till att skarvarna är vända uppåt.
Lägg på grillen ca 15 min när den börjar falna.
Servera den varma frukten med Punchgrädde
Punchgrädde
Vispa grädden och krossa ner punchkarameller.
Jag brukar köpa godisarna i lösviktsgodishyllan.
Servera frukten varm med denna goda grädde!
Garnerade med några färska jordgubbar.
Kram// Erica