Grillade Nektariner&Persikor

 
Att kasta mat är inte min grej, försöker att använda allt som köps hem.
Hade köpt hem nektariner och persikor i lådor när dom var på extrapris, men det var ingen större åtgång.
Men i stället för att kompostera dom så blev dom efterrätt under helgen.
 
Grillade Nektariner & Persikor
4 port
 
4 nektariner
4 persikor
2 msk flytande honung
1 msk vaniljsocker
 
Dela och kärna ur frukten.
Dela varje frukt i 6 bitar.
Ta två stora ark grillfolie och lägg då det blir dubbelt.
Lägg frukten på mitten och ringla honungen över och strö över vaniljsockret.
Förslut folien väl.
Se till att skarvarna är vända uppåt.
Lägg på grillen ca 15 min när den börjar falna.
Servera den varma frukten med  Punchgrädde
 
Punchgrädde
Vispa grädden och krossa ner punchkarameller.
Jag brukar köpa godisarna i lösviktsgodishyllan.
 
Servera frukten varm med denna goda grädde!
Garnerade med några färska jordgubbar.
 
Kram// Erica

Kommentarer:

1 coffeeandcupcake.blogg.se:

skriven

De lät inte helt fel :) Ha en bra dag :)

Svar: Ibland är det gott med varm frukt! Å grädden med punchkarrameller är så gott.Ha en fin dag! Kram
Erica Hermansson

Kommentera här: