Sherrysås

Sherrysås som passar utmärkt till fisk.
Här serverades såsen till grillad lax, färskpotatis och sallad.
 
SHERRYSÅS
4 port
Kan med fördel göras i förväg
 
1 dl halvtorr Sherry ( jag använde Altiado)
1 fiskbuljongtärning
2 1/2 dl créme fraiche
1 msk smör
 
Koka sherryn och buljongtärningen tills hälften av vätskan återstår.
Vispa ner creme fraîches och koka någon minut.
Blanka av såsen med smöret.
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Ser otroligt gott ut 😃 Kram //Bibbi

2 Anonym:

skriven

Fantastisk sås. Så bra att du lagt ut den på bloggen.
Kajsa

Svar: Tack! Var så trevligt att ni var förbi. Och tack för alla fina gåvor!Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: