Vitlöksräkor

Vi är ju fortfarande ute med husvagnen, blir hela veckan på olika platser.
Just nu är vi i Söderköping, vid  Göta kanal.
Vi använder Murrikan och gasolställningen väldigt flitigt till matlagningen.
Igår åt vi Vitlöksräkor m lite majonäs till förrätt.
Tina stora frysta räkor.
Värm rikligt m olivolja i Murrikan.
Skala 2-3 vitlöksklyftor och krossa dom.
Lägg vitlökarna och dom tinade räkorna i den varma olja.
Stek räkorna 2 min på varje sida.
Servera med en klick majonäs till.
 
Middan blev stekt burkpotatis som kryddas med grillkrydda, beasås (färdig), stekta färska champinjoner i skivor, vitlökssmör och entrecote.
Enkelt och gott.
 
Göta kanal, inget inbjudande vatten iaf!
 
 
 
Kram//Erica
 

Kommentera här: