Vitlöksräkor
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/6-3/image_539475de9606ee27eb1f88a5.jpg)
Vi är ju fortfarande ute med husvagnen, blir hela veckan på olika platser.
Just nu är vi i Söderköping, vid Göta kanal.
Vi använder Murrikan och gasolställningen väldigt flitigt till matlagningen.
Igår åt vi Vitlöksräkor m lite majonäs till förrätt.
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/6-3/image_539475e79606ee662db79ca4.jpg)
Tina stora frysta räkor.
Värm rikligt m olivolja i Murrikan.
Skala 2-3 vitlöksklyftor och krossa dom.
Lägg vitlökarna och dom tinade räkorna i den varma olja.
Stek räkorna 2 min på varje sida.
Servera med en klick majonäs till.
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/6-3/image_539475fa9606ee165b4ac26e.jpg)
Middan blev stekt burkpotatis som kryddas med grillkrydda, beasås (färdig), stekta färska champinjoner i skivor, vitlökssmör och entrecote.
Enkelt och gott.
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/6-3/image_539476262a6b226c90149af8.jpg)
Göta kanal, inget inbjudande vatten iaf!
Kram//Erica