KRÄFTSTRÖMMING
Detta är väl husmanskost om något?!?!
Dilldoftande Kräftströmming med kokt potatis
KRÄFTSTRÖMMING
4 port
600-800 g strömmingsfilé
salt
smör
Tomatsås:
1 burk tomatjuice (jag använde krossade tomater på burk)
1/2 dl vatten
2 tsk dillfrö
2 msk finhackad dill
1 msk tomatpuré
1 msk ketchup
Ugn 200 grader
klipp av ryggfenan på filéerna
salta
rulla ihop fileérna med köttsidan utåt
smöra en ugnsform och ställ rullarna tätt i en ugnssäker form
blanda ingredienserna till tomatsåsen i en skål
häll såsen över strömmingen
toppa med lite flytande margarin
tillaga mitt i ugnen tills fiskköttet är fast, ca 30 min
serveras med kokt potatis och husmans
Kram//Erica
Kommentarer:
2
Lantlollan:
Det där är en favorit för mig! Mums! Men jag brukar rulla dem med skinnsidan utåt :)
Tack för att du tittade in hos mig på min blogg för några dagar sen, förresten, och tack för dina snälla ord! Nu gör jag ett besök hos dig och konstaterar att den här bloggen kommer jag att följa framöver! :) Jättefin och med min typ av mat!
Svar:
Erica Hermansson
skriven
Ooo, här var det ny layout. Trevligt! Och spännande, god mat! Ha en fin kväll Erica!