Grillade Revben
Kan bara säga WOW vilken festmåltid det blev denan tisdag.
Hade en förpackning knäckta färska revben i frysen.
Tinade revbenen och sen har jag kokat revbenen i en timme.
Kokade i saltat vatten, några lagerblad, några hela kryddpepparkorn och några hela vitpepparkorn.
Lät vattnet och kryddorna koka upp innan jag la ner revbenen.
Koka rejält i ca 5-10 min och skumma av väl.(se till att kryddorna blir kvar)
Låt sen småkoka under lock i en timme.
Ta upp köttet och låt köttet kallna.
Dela köttet i bitar, dela så att varje köttbit får ett litet ben.
Pensla varje köttbit med vanlig grillolja.
Låt köttet marineras nån timme el över natten.
Lägg köttet på varm grill och grilla revbenen till dom fått fin färg och blivit varma.
(Har man ingen grill kan man steka revbenen i stekpannan el i ugnen)
Serverade grillade revben med pommes frites, falsk beasås och fylld gratinerad portabellasvamp.
Yummi!!
Kram//Erica