NYHET SOM SMAKAR MUMS CRUNCH!!!

Denna musli var ett lyckoköp.
Farligt god är den.
Tillsammans med frukt,
här har jag hallon,mango och kiwi, crunch & vaniljyoghurt.
Goood start på morron!!
 
 
ÄPPELPAJ MED CHRUNCHTÄCKE
pajdeg:
100 g smör
ca 3 dl mjöl
1 msk vatten
tryck ut degen i pajformen
låt den vila i kylen i ca 30 min
skala & hacka 4-5 äpplen i bitar
sockra och strö kanel över
ringla lite flytande smör över
blanda 30 g smör med mjöl till en gryning massa
blanda ner ca 2 nävar av Chrunchy
strö det över pajen
grädda i 175 grader i 30 min el till äppelbitarna är mjuka
 
 
servera pajen med marzansås/kräm
 
 
Eller driv ner handen i kartongen, ta en näve musli och proppa in i munnen
Tugga och njut
 
Kram//Erica

Kommentera här: