Enchiladas med Kyckling
4 portioner
- 500 gram kycklingfilé
- 1 påse Enchilada Spice Mix
- 500 gram krossade tomater
- ca 3 dl riven ost
- 8 små torillabröd
- Skär kycklingen i små tärningar och bryn den i en stekpanna.
- Häll över hälften av de krossade tomaterna.
- Rör ner kryddmixen och hälften av den rivna osten.
- Koka upp och låt puttra samman några minuter, tills kycklingen är genomstekt.
- Fördela kycklingen på tortillabröden.
- Rulla ihop torillabröden och lägg dem med skarven nedåt i en ugnssäker form.
- Häll resten av de krossade tomaterna över rullarna.
- Toppa med resten av den rivna osten.
- Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 10-15 minuter, tills osten smält och fått fin färg.
Servera tillsammans med en fräsch, krispig sallad och en klick creme fraiche.
Kram//Erica