Bresaolakorgar med smörstekta rödbetor & chevrekräm

Plockmat är alltid trevligt. 
Dessa bresaolakorgar blev väldigt goda.
De var enkla att göra också.
Vill man inre ha stekta rödbetor i som jag hade funkar det att bara ha chevrekrämen och rostade pinjenötter på!
 
Korgarna kan göras lite i förväg.
 
Är cirka 10 skivor bresaola i ett paket färdigskivade.
Lägg ner en och en skiva i en muffinsplåt, har du ingen kan man lägga i engångs aluminiumformar el mazarinformar.
Grädda i 200 grader varm ugn tills de blivit hårda ' chipskorgar' ca 15 min.
Ta ut och låt svalna.
 
Chevrekräm.
100 g chevre utan kant
1 dl creme fraiche.
salt/peppar
Mixa ost och creme fraiche till en slät kräm.
Smaka av med salt och peppar.
 
2 färdigkokta rödbetor skärs till småa tärningar och steks i smör, salta och peppra.
Fördela de varma rödbetorna i korgarna, på med chevrekräm och en liten kvist rosmarin el timjan.
Servera.
 
Krustaderna är fyllda med en liten bit brieost, kör i micron tills osten börja smälta.
På med lite hjortronsylt.
Servera.
 
Kram//Erica

Kommentera här: