Räkbakelse




6 skivor formfranska (jag tog ut rundlar)
1 liten burk creme fraiche
2 msk majonäs
2 msk philadelfiaost m örter
1 finhackat ägg
2 dl finhackade räkor
1/2 finhckad rödlök
lite dill
ev lite stenbitsrom
salt, citronpeppar
Rör ihop alla ingredienser till en välblandad smet.
Bred smeten på en brödrundel.
Lägg en rundel på och bred på mera smet.
Avsluta ned en rundel (3 bröd till varje bakelse)
Bred smet runt bakelsen och även på toppen.
Gör dessa gärna dagen före dom ska ätas.Blir väldigt saftiga och smakerna hinner komma fram.
Vid servering klär man bakelsen med ruccolasallad runt om.
Man toppar bakelsen med rikligt med räkor, en citronskiva och lite dill.
Kram//Erica
Kommentarer:
2
Bitte:
Den ser smarrig ut, Få testa nån gång:)
skriven
Så gott, ha en bra dag :)