Det lilla extra på sidan om!

Även idag har vi grillat ute, då börjar jag tänka på alla goda tillbehör som vi brukar göra .
Baconlindad sparris är en god favorit. 
Fyllda spetspaprikor är också gott. 
Basen är en god kall sås som jag brukar göra.
Den funkar till taco, som dipp och till kött.
1 liten burk crème fraîche 
1-2 rivna vitlöksklyftor
olivolja
aromat
citronpeppar.
När vi skulle grilla spetspaprikorna gjorde jag såsen men mosade även ner fetaost i såsen och fyllde paprikahalvorna.
Tomatsallad med mozzarella och lök är löjligt gott.
4 tomater
2 mozzarella ostar
1 hackad lök
2 msk olivolja
2 msk vitvinsvinäger
1 tsk salt
nymald svartpeppar
en nypa socker
* skiva mozzarellan och tomaterna
* lägg varannan tomat och ost på en tallrik 
*hacka löken
*blanda ihop olja vinäger salt socker och blanda
ner löken 
*häll över tomat o osten
Kram
 

Kommentera här: