Det lilla extra på sidan om!
Även idag har vi grillat ute, då börjar jag tänka på alla goda tillbehör som vi brukar göra .
Baconlindad sparris är en god favorit.
Fyllda spetspaprikor är också gott.
Basen är en god kall sås som jag brukar göra.
Den funkar till taco, som dipp och till kött.
1 liten burk crème fraîche
1-2 rivna vitlöksklyftor
olivolja
aromat
citronpeppar.
När vi skulle grilla spetspaprikorna gjorde jag såsen men mosade även ner fetaost i såsen och fyllde paprikahalvorna.
Tomatsallad med mozzarella och lök är löjligt gott.
4 tomater
2 mozzarella ostar
1 hackad lök
2 msk olivolja
2 msk vitvinsvinäger
1 tsk salt
nymald svartpeppar
en nypa socker
* skiva mozzarellan och tomaterna
* lägg varannan tomat och ost på en tallrik
*hacka löken
*blanda ihop olja vinäger salt socker och blanda
ner löken
*häll över tomat o osten
Kram