Saffranspannacotta

Jag måste ju testa och göra något av min Saffransessens( recept hur man gör essensen finns i ett äldre blogginlägg).
Saffranspannacotta blev det idag.
4-6 port
 
5 dl grädde
150 g vit choklad
1 tsk vaniljpulver
1 påse saffran el 0,75 msk saffransessens
2 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ,ca 5 min.
Koka upp grädden, ta grytan från plattan. Lägg i hackad vit choklad, rör tills den smält i grädden.
Rör ner vaniljpulver och saffran.
Rör ner urkramade gelatinblad. Rör tills dom smält.
Häll upp i portionsglas/skålar.
Ställ kallt några timmar.
Krossa några pepparkakor och toppa pannacottan vid servering.
 
 
 
 
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 Susanna Maria J:

skriven

Vilken god smakskombination <3

Svar: Den vart jättegod!! Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: