Bananpaj m vaniljglass

 
 
 
Nu har jag ätit den godaste efterrätten på länge, Bananpaj!
Smaken påminde om friterade bananer, behöver jag säga något mer....
 
Bananpaj
1 stor form el 6 småa portionsformar
 
4-5 bananer
2 dl mjöl
150 g smör
1 dl socker
1/2 tsk vaniljpulver
Slå på ugnen på 200 grader.
Skiva bananerna och lägg i ugnsformen/formarna.
Smält smöret och rör ner mjöl, socker och vaniljpulver.
Fördela smeten över bananerna.
Grädda de småa formarna i 15 minuterna och grädda i ca 20-25 om du gör en stor form.
Servera med vaniljglass.
 
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 Marie Bergman:

skriven

Ser jättegott ut =)

Svar: :) TackKram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: