Bananpaj m vaniljglass
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/image_5706a8e22a6b220b8ee0d453.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/image_5706a9069606ee668ba145f2.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/image_5706a9292a6b220b9b2cf873.jpg)
Nu har jag ätit den godaste efterrätten på länge, Bananpaj!
Smaken påminde om friterade bananer, behöver jag säga något mer....
Bananpaj
1 stor form el 6 småa portionsformar
4-5 bananer
2 dl mjöl
150 g smör
1 dl socker
1/2 tsk vaniljpulver
Slå på ugnen på 200 grader.
Skiva bananerna och lägg i ugnsformen/formarna.
Smält smöret och rör ner mjöl, socker och vaniljpulver.
Fördela smeten över bananerna.
Grädda de småa formarna i 15 minuterna och grädda i ca 20-25 om du gör en stor form.
Servera med vaniljglass.
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/image_5706ab60e087c32438e1c791.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/image_5706a8ba9606ee6728c2c3c8.jpg)
Kram//Erica
skriven
Ser jättegott ut =)