Prinsesspralin
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/98ea898e-ed20-4490-ab3e-ad7b68905303_63d041a99606ee6c9ffcd08d.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/72a14b7d-04bd-4c44-b1fc-753850abd4d4_63d041caddf2b36638407b00.jpg)
målat med ljusgrön kakaochokladfärg, gjutit vita skall i form från CW, 1157
Hallon marmelad: 100 g hallonpure ( Tina frysta hallon och passera dom genom en finmaskig sil)
60 g syltsocker
Koka hallonpuren med syltsocker i 5-8 min.
Häll upp i en spritspåse.
Låt svalna till 28-30 grader.
Spritsa 1/3 hallonmarmelad i skalen.
Låt stelna någon timme.
Vaniljganache: 1/2 dl grädde
1/2 delad och urskrapad vaniljstång
Koka upp grädden och vaniljstången och fröna.
Låt stå och dra 1/2-1 timme.
Ta upp stången och koka upp vaniljkrämen igen och häll över
100 g vit choklad.
Rör tillsar all choklad smältning.
Fyll en spritspåse och låt svalna till 28-30 grader innan du fyller pralin.
Låt stelna någon timme.
FinHackade små mandelbiskvier högst upp.
Locka.
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/7df2dd2f-09f0-491c-9f74-69205cc5e42a_63d0455d2a6b224bdeea0757.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/65a94b6d-e170-44b6-a931-552f94052c48_63d045829606ee4fa2b8c01d.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/723ecbc9-3618-48f6-b272-cda48ea2db6a_63d045c8e087c3414146b812.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/7ccb3ea8-4d5b-46e2-b613-b080320cccf8_63d0461ee087c32ee32faed1.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/8578d2dc-b0da-4595-93a9-d6cc3e2b4154_63d0463f9606ee4f8e5ba007.jpg)