Prinsesspralin

 

 
Prinsesspralin

målat med ljusgrön kakaochokladfärg, gjutit vita skall i form från CW, 1157
 
Hallon marmelad: 100 g hallonpure ( Tina frysta hallon och passera dom genom en finmaskig sil)
60 g syltsocker
Koka hallonpuren med syltsocker i 5-8 min.
Häll upp i en spritspåse.
Låt svalna till 28-30 grader.
Spritsa 1/3 hallonmarmelad i skalen.
Låt stelna någon timme.
 
Vaniljganache: 1/2 dl grädde
1/2 delad och urskrapad vaniljstång 
Koka upp grädden och vaniljstången och fröna.
Låt stå och dra 1/2-1 timme.
Ta upp stången och koka upp vaniljkrämen igen och häll över
100 g vit choklad.
Rör tillsar all choklad smältning.
Fyll en spritspåse och låt svalna till 28-30 grader innan du fyller pralin.
Låt stelna någon timme.
FinHackade små mandelbiskvier högst upp.
Locka.
 


 
 
Kram//Erica

Kommentera här: