Pepparkaksrulltårta m Lingongrädde
3 ägg
1 1/2 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 msk Pepparkakskrydda
Vispa ägg och socker pösigt.
Sikta ner mjöl, Pepparkakskrydda och bakpulver.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper.
Grädda i 250 grader i 5 min.
Sockra på den färdiga kakan och vänd den på ett bakplåtspapper på bakbordet.
Ta bort bakplåtspappret den har bakats på.
Låt pappret ligga kvar över kakan och lägg en fuktig bakduk el långpannan över tills kakan kallnat.
Vispa 2-2 1/2 dl grädde med
1 dl lingonsylt
Bred det på kakan och rulla ihop.
Lägg den i frysen så grädden fryser.
Mycke lättare att skiva den när grädden är halvhård.
Kram//Erica
skriven
Fin bild. Och den ser verkligen as god ut :)