HALLONPARFAIT

 
 
 
 
 
HALLONPARFAIT
 
400 g hallon
3 dl socker
6 äggulor
6 dl grädde
 
Vispa äggulorna med sockret till fluffigt skum.
Blanda ner hallonen.
Vispa grädden och blanda ner i hallonblandningen.
Häll smeten i en form och ställ i frysen i minst 5 timmar.
Ta fram från frysen ca 20 min innan servering.
Garnera med färska bär och citronmeliss.
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 Veronica:

skriven

Ser super gott ut :)

Svar: Tack, den var jättegod.Kram// Erica
Erica Hermansson

2 Ann-Catrin :

skriven

Godmorgon! Vilken godsak den ska jag göra någon dag. Den går ju att ha i frysen till kommande middagar i sommar! Ha en fin måndag :-)

Svar: Ja vi åt halva och så frös vi in den igen. Man kan ju skära den i skivor då och frysa in igen. Då är det ju lätt att få sig en bit till kaffet!!
Kram//Erica
Erica Hermansson

3 coffeeandcupcake.blogg.se:

skriven

De där ser inte alls fel ut :) Ha en fin dag :)

Svar: En bra dag till dig med!Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: