Chokladdoppade Kokostoppar

 
 
 
Kokostoppar
ca20 st
 
50 g smör
2 ägg
1 dl socker
200 g riven kokos ( en påse)
 
Smält smöret och låt det svalna.
Blanda samman ägg och socker, vispas inte.
Blanda ner kokosen och smöret.
Låt smeten svälla i minst 10 min.
Klicka ut smeten på bakplåtspappersklädd plåt.
Grädda i 175 grader i ca 10-15 min.
Låt kakorna kallna.
 
Smält 200 g choklad över vattenbad.
Doppa kakans botten i chokladen.
Låt chokladen stelna.
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 coffeeandcupcake.blogg.se:

skriven

Så fin bild. Kokostoppar är så gott :)

Svar: Tack snälla.Jo dom är goda, enkla att göra och glutenfria.
Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: