Pulled Chicken
En snabb variant av
4 port
3-4 kycklingfiléer
1 påse tacokrydda
2 dl vatten
saft från 1 apelsin
smör el olja att steka i
Täck kycklingfiléerna med tacokryddorna.
Bryn kycklingen runt om, 3-4 min på varje sida, i en stekpanna el i en stekgryta.
Häll på vattnet och apelsinsaften.
Lägg på locket och låt sjuda 30-40 min.
( kycklingen ska va genomkokt)
Låt kycklingen ligga i vätskan i 5 min.
Under tiden kan tillbehören tillredas.
Vi åt i tortillabröd ( dom som ser ut som båtar), med sallad, gurka, tomat, riven Västerbottenost, paprika, majs, tacochips
coleslaw
http://ericasmeny.blogg.se/2016/february/coleslaw.html
picklad rödlök
http://ericasmeny.blogg.se/2014/march/picklad-rodlok.html
vitlökssås Och tacokrydda ( båda recepten i kryddlänken)
http://ericasmeny.blogg.se/2014/september/tacokrydda.html
Dra isär köttet med gafflar och servera
Ät o njut.
Kram//Erica
skriven
Gott :)