Pulled Chicken

 
 
En snabb variant av
 
Pulled Chicken
4 port
 
3-4 kycklingfiléer
1 påse tacokrydda
2 dl vatten
saft från 1 apelsin
smör el olja att steka i
 
Täck kycklingfiléerna med tacokryddorna.
Bryn kycklingen runt om, 3-4 min på varje sida, i en stekpanna el i en stekgryta.
Häll på vattnet och apelsinsaften.
Lägg på locket och låt sjuda 30-40 min.
( kycklingen ska va genomkokt)
Låt kycklingen ligga i vätskan i 5 min.
Under tiden kan tillbehören tillredas.
 
Vi åt i tortillabröd ( dom som ser ut som båtar), med sallad, gurka, tomat, riven Västerbottenost, paprika, majs, tacochips
 
coleslaw
http://ericasmeny.blogg.se/2016/february/coleslaw.html
 
picklad rödlök
http://ericasmeny.blogg.se/2014/march/picklad-rodlok.html
 
vitlökssås Och tacokrydda ( båda recepten i kryddlänken)
http://ericasmeny.blogg.se/2014/september/tacokrydda.html
 
Dra isär köttet med gafflar och servera
 
 
Ät o njut.
Kram//Erica

Kommentarer:

1 rememberthiis.blogg.se:

skriven

Gott :)

2 rememberthiis.blogg.se:

skriven

Gott :)

Svar: Riktigt gott.Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: