Romglögg
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/img_5451_583614bde087c365c96d3128.jpg)
ca 2 liter
2 bitar torkade pomeransskal
ca 1 cm skalad ingefära
3 bitar hel kanel
1/2.msk hel kryddnejlika
1 msk grovstött kardemumma
2 dl rom
2 flaskor vitt vin a' 75 cl
2-3 dl socker
Lägg kryddorna i en burk och häll på rommen och låt stå i rumstemp i ca 2 dygn.
Sila spriten genom ett kaffefilter.
Blanda kryddrommen med vinet,
smaka av med socker.
Värm glöggen vid servering.
Koka inte!
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/img_9177_58360ee22a6b22a6ab359ff9.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/img_9183_58360ee79606ee3d4c4e1b88.jpg)
Kram//Erica
skriven
Spännande !