Fiskpudding
4 portar
400 g fryst torsk
vatten
salt
kryddpeppar
lagerblad
1 gul lök
1 morot
500 g risgrynsgröt, köpt el hemmakokt
2 ägg
riven muskot
1/2 tsk aromat
salt
peppar
( koka risgrynsgröt enligt förpackningen, jag fuskade med en färdig grötkorv)
Börja med att koka torsken i vatten, salt, kryddpeppar, lagerblad, lök och morot.
Koka tills torsken är klar, ca 15 min.
Låt den kallna.
Finhacka halva löken som kokats med fisken.Mosa fisken i en bunke, blanda ner den fint hackade löken, risgrynsgröt, ägg, salt,muskot aromat, peppar( jag tog vitpeppar)
Smöra en ugnsform.
Häll i smeten.
Grädda i 175 grader i nedre delen av ugnen, 45-60 min.
Servera kokt potatis, ärtor, rivna morötter och skirat smör
Kram//Erica