Picklade kantareller
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/c6246920-0218-44a5-acc3-4b6df14f4273_612c8ffe2a6b2299165cce94.jpg)
Kan bara hälsa från skogen i Tärnabyfjällen Att det finns hur mycke svamp som helst i år.
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/c5bf773d-87f5-4182-af3c-3fe84c79294b_612c906bddf2b30d9bad683c.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/b4430d2b-7a26-4166-954b-7c66257e9e92_612c91142a6b2220c1e99c65.jpg)
Först ut är
Picklade Kantareller
1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
3 dl vatten
2 lagerblad
1 msk gula senapsfrön
4 kryddpepparkorn
100 g färska kantareller, rensade, jag använde hela små
1. Putsa och borsta kantareller.
2. Koka upp ättika, socker ,vatten, lagerblad, senapsfrön o kryddpeppar .
3. Slå lagen över de färska kantarellerna och låt stå över natten.
4. Förflytta kantareller till tätslutande burk och slå på lag så det täcker.
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/43f70015-814d-42e2-94c3-5c63918443da_612c92dae087c37b3e31255f.jpg)
Så håll utkik, recept kommer!
Ha en fin måndag och vecka!
Kram// Erica