Bounty//Godiskalender Lucka 20
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/7f860226-b751-45b8-bde2-ff1cee10e057_63a3f024e087c3224b6a25c3.jpg)
Bounty
3 dl riven kokos
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
½ dl vispgrädde
Garnering
150 g mörk choklad, smält
riven kokos
1. Blanda ihop smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde till en massa. Ställ den i kylen en stund.
2. Rulla massan till fingertjocka längder, ca 4 cm eller bollar och lägg dem på en skärbräda i frysen i ca 40 min.
3. Doppa bitarna i smält choklad och lägg dem på ett bakplåtspapper. Strö över riven kokos. Låt dem stelna i kylen. Förvara dem i kylen.
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/e9a4ec93-2243-4302-b59e-ac65783195c5_63a3f1299606ee4187a39ba0.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/ab4d581f-8ccf-423d-9e84-0cbd09ffc4ec_63a3f13e9606ee1ad4829551.jpg)