Yorkshire Pudding// Ugnspannkaka i muffinsplåt
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/1e4b2aeb-391a-456e-8650-336409b54274_61e5bd9eddf2b34249e9bab8.jpg)
Så jag slog till med Yorkshire Pudding// Ugnspannkaka i muffinsplåt.
Vi åt dom med sylt, socker, grädde och frukt.
Men jag hör att den äts i England med stek, kyckling, potatismos, skysås, ugnsrostade morötter och gröna ärtor inte att förglömma.
Kanske vi testar det någon dag.
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/a99d508a-de4c-461c-9c09-2753eafa4930_61e5bf092a6b2201c1a3d2c7.jpg)
Puddingarna fick häftig skålform, där ryms massor med gröna ärtor.
1 1/2 dl mjölk
3 stora ägg (à ca 70 g)
2 dl vetemjöl
3 krm salt
2 msk smör
Sätt ugnen på 225°C.
Vispa ihop mjölk, ägg, mjöl och salt. Låt stå 10 minuter.
Lägg lite smör i varje 'kopp'.ch ställ in i ugnen tills den är varm.
Häll smeten i den varma formen och grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter för stor form och ca 15 minuter för muffinsplåt.
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/c4d4601e-7733-4106-a817-fc9b47552002_61e5c03addf2b37fefcb7779.jpg)
Kram//Erica