Baileyspralin
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/e2de73d8-baae-4ebb-bc21-8b079cb3eb41_63e9100ce087c32671ec0c82.jpg)
Blev en god smak på denna Baileyspralin.
Skal i mjölkchoklad, gjutna i CW 1417.
Stöpplade formen med guldfärg, gjorde stöppeln av en gladpackboll.
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/ebcbe6f2-4607-4467-a780-eed71d0f0bfd_63e910e1e087c3202184d79f.png)
Har även gjort stämplar av syltparafin.
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/a2d3bc23-cac8-419d-b613-78538335a13e_63e911159606ee58e61ff151.jpg)
110 ml Baileys
80 g grädde
140 g mjölkchoklad ( tog vitchoklad av misstag men blef jättebra)
40 g Guldchoklad
Koka upp grädden och Baileys.
Häll över chokladen.
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/0397576d-4d76-4604-8331-eb514a3e902c_63e911fce087c31534660031.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/25ec7eed-1f8f-4fe3-bddd-588b1e37f5ac_64005b55ddf2b37afb14e355.jpg)
Här är fyllningen i Goldchokladskal.
Kram//Erica