Rudolf,min favorit ren!!
Har lekt lite med sockerpasta idag.
Blev en Rudolf.


Sen blev det att göra mitt vuxengodis.
Mandelmassa och romrussinbollar
Hade ju haft russinen i rom över natten

Rev 250 g mandelmassa
Tillsatte 1 dl romsprängda russin
Rullade småa bollar
In i frysen ca 1 tim innan jag doppade dom i smält choklad




Två romrussinkulor fick en pinne i sig och blev cakepopsRudolf!!
Middag idag blev en klar favorit
Kyckling i julmustsås och klyftpotatis
Började med att skala potatis och morötter
Skar potatisen i klyftor och morötterna i stavar.
Kokade potatisklyftorna och morötterna i 5 min i saltat vatten
Häll bort vattnet och låt potatisen ånga sig torr i ett durkslag och sen på en handduk


Lägg sen potatisen på en plåt,en delad lök och fetaost i bitar,salta lite,lite timjan och lite olivolja.
In i ugnen på 175-200 grader 30-45 min
Kyckling i julmustsås
4 pers
4 st kyckling fileer
smör att steka i
2 dl creme fraich
2 dl julmust
1 hönsbuljongtärning
1 tsk malen ingefära
1 tsk timjan
1 tsk soja
Stek kycklingfileerna i smöret

Lägg fileerna åt sidan
Vispa ner creme fraichen i stekskyn,häll i julmusten,buljongtärning,kryddorna och sojan
Koka upp
Lägg i kycklingfileerna och låt småputtra i ca 10 min

Servera med potatisen

Måste bara säga att den gröna surabilarfudgen vart supergoood
Kram//Erica
skriven
Ännu mer av det goda på din blogg :)
Måste testa din kyckling någon dag.
Vi älskar kyckling i alla dess former.
Romrussin är ju inte heller fel ;)
Kram Bibbi