Gratinerad Portabella

 
Fylld Gratinerad Portabella var ett väldigt gott tillbehör till grillat.
Det är första gången jag äter och tillagar portabella men kommer att göra denna ´smårätt` fler gånger.
 
Fylld Gratinerad Portabella
4 port
 
4 portabellasvampar
olivolja
 
fyllning:
2 msk mjukt smör
1 dl riven västerbottensost
1 finhackad gul lök
2 pressade vitlökar
1 tsk timjan
1 krm chilipeppar
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Skär bort stammen på svampen och pensla svampen med olivoljan.
Lägg svampen i en smord ugnsform med undersidan uppåt.
Rör ihop fyllningen till en jämn smet.
Fyll svamparna.
Baka i ugnen i 15-20 min.
 
 
 
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 Erika Skogly:

skriven

Det där ska jag definitivt prova!

Svar: Vi höll på att äta ihjäl oss av de grillade revbenen, blir så möra när man kokat dom förs i en timme, din goa beasås och dessa svampar till! Hur gott som helst!! Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: