Vitchokladpannacotta

Vitchokladpannacotta
6 port
 
5 dl grädde
200 g vitchoklad
2 gelatinblad
 
Lägg gelatinbladen i kallvatten i 5 min.
Koka upp grädden.
Ta bort kastrullen från spisen.
Rör ner den hackade vita chokladen i den varma grädden.
Rör tills chokladen smält och krama ur gelatinbladen och rör tills grädden är slät.
Häll grädden i glas och låt stelna i kylen ca 3 tim.
Lägg på hjortronsylt när dom serveras.
Ät och njut!
 
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 coffeeandcupcake.blogg.se:

skriven

Fy så gott de ser ut :) och egen plockade hjortron oxå, mums :)

Svar: Tack Ida.Jo det är härligt med egenplockat, smakar så mycket mera!
Kram//Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: