Hjortronsås

 
Igår tog vi fram våran lilla Aburök.
Så till middag blev det varmrökt lax med Hjortronsås.
På Laxen hade jag bara salt, vitpeppar och rosépeppar.
Rökte laxen ca 18 min.
 
 
 
Hjortronsås
 
2 dl creme fraiche
1/2 dl majonäs
1/2 dl hjortronsylt
salt, vitpeppar
 
Blanda creme fraiche, majonäs och sylt.
Smaka av med salt och vitpeppar.
Ställ såsen svalt till servering!
 
 
 
Kram//Erica

Kommentarer:

1 ɑ n n i k ɑ:

skriven

Gott!

Svar: väldigt gott till rökt fiskKram//Erica
Erica Hermansson

2 Astrid Eriksson:

skriven

Hade aldrig hört att man kunde ha hjortronsylt i en sås! Ska prova!!

3 Maria :

skriven

Jag brukar göra hjortronsås till rökt fläskfilé . Supergott.

Svar: Tack för tipset!Kram //Erica
Erica Hermansson

Kommentera här: