Libanesisk Vitlökskräm- Toum
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/image_55bb6a119606ee44726802ef.jpg)
Gjorde en ny vitlökskräm, väldigt god och len struktur.
Åt denna kräm till räkorna i aftonens räkfrossa.
2 äggvitor
1 riven vitlöksklyfta
1 tsk citronsaft
0,5 tsk salt
2-3 dl rapsolja
Kör äggvitorna,den rivna vitlöken och citronsaften med en stavmixer till ett skum, ca2-3 min.
Tillsätt oljan droppvis, ska bli en fast kräm.
Salta.
Låt krämen stå i kylen ca 30 min innan servering.
Vitlökskrämen håller 3-4 dagar i kylen.
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/image_55bb6a0e9606ee44726802ed.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/image_55bb6a0bddf2b3449d56d474.jpg)
Kram//Erica