Tonfiskröra

 
Är på husvagnssemester denna vecka i vackra Uppsala.
Vädret har väl inte varit det bästa, fast igår var det ändå rätt bra.
Då packade vi picknickkorgen med lite mums och satt och mös och åt god lunch.
 
 
 
Tonfiskröra i salladswraps
4 port
Koka 2 ägg och låt kallna.
Koka 1 port ris enligt förpackningen.
Blanda en burk tonfisk i olja i det kalla riset.
Rör ner en burk majs.
Hacka ägget och blanda ner.
I med 2 dl creme fraiche, 2 msk majonäs och 1/2 dl ketchup.
Rör ihop till en röra.
Smaka av med salt och peppar.
Ev mera ketchup.
 
Servera röran i salladsblad, lägg i gurka, tomat och vattenmelon.
Ät gärna en god fralla till.
 
 
Kram//Erica

Kommentera här: