Tonfiskröra
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/image_5552393a2a6b2228f9590868.jpg)
Vädret har väl inte varit det bästa, fast igår var det ändå rätt bra.
Då packade vi picknickkorgen med lite mums och satt och mös och åt god lunch.
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/image_55523941ddf2b3425b35fd62.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/image_5552031a9606ee1268c1a221.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/image_555203369606ee4867e6f863.jpg)
Tonfiskröra i salladswraps
4 port
Koka 2 ägg och låt kallna.
Koka 1 port ris enligt förpackningen.
Blanda en burk tonfisk i olja i det kalla riset.
Rör ner en burk majs.
Hacka ägget och blanda ner.
I med 2 dl creme fraiche, 2 msk majonäs och 1/2 dl ketchup.
Rör ihop till en röra.
Smaka av med salt och peppar.
Ev mera ketchup.
Servera röran i salladsblad, lägg i gurka, tomat och vattenmelon.
Ät gärna en god fralla till.
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/image_5552031d2a6b2228e03683b0.jpg)
Kram//Erica