Radiokaka
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/img_5543_583f50759606ee3d889e8071.jpg)
Den hade vi hemma till jul när jag var barn.
Den gjordes i de avlånga limpformarna.
Men nu är jag skulle göra radiokakan så ville jag göra den mindre och för min smak i ett mer aptitligare format.
Så jag tog ett flingpaket, skar ut två formar, längst med paketet.
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/img_5525_583f51df9606ee3d6b1ace73.jpg)
Tejpa runt hela kartongen så den inte sväller ut i sidorna när du fyller på med innehållet!
Av receptet gjorde jag två 'kakor'.
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/img_5529_583f52b0ddf2b32fd1aa34a6.jpg)
Radiokaka
250 g cocosfett
200 g mörk choklad
50 g ljus choklad
2 ägg
3 dl florsocker
finger Mariekex
Förbered formar, klä dom med bakplåtspapper.
Smält cocosfett och chokladen försiktigt i en kastrull.
Vispa ägg och florsocker i en bunke.
Häll ner chokladblandningen i äggsmeten under vispning.
Häll lite av chokladsmeten i formen så att det täcker.
Lägg i kex , på med ett lager choklad, kex....avsluta med choklad.
Ställ i kylen att stelna över natten.
Ta fram i rumstemp en stund innan du skär kakan i skivor, lättare att få snygga skivor!
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/img_5539_583f556fe087c365976bc68d.jpg)
Kram//Erica