RADIOKAKA
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/img_9448_5a38f568e087c34a8cdeaf4d.jpg)
Fast då gjordes den i en avlång sockerkaksform. Skivorna blev väldigt stora.
Nu när jag gör dom så tar jag och egna smala formar av ett flingpaket, tejpar sidorna med silvertejp så paketet håller formen.
![](https://cdn3.cdnme.se/4141736/8-3/f0d3a141-2bf7-4a3d-bec2-487d5af1ff80-25758-00000da1daf3fd35_5a38f64addf2b3082c39eb53.jpg)
Radiokaka
250 g cocosfett
200 g mörk choklad
50 g ljus choklad
2 ägg
3 dl florsocker
finger Mariekex
Förbered formar, klä dom med bakplåtspapper.
Smält cocosfett och chokladen försiktigt i en kastrull.
Vispa ägg och florsocker i en bunke.
Häll ner chokladblandningen i äggsmeten under vispning.
Häll lite av chokladsmeten i formen så att det täcker.
Lägg i kex , på med ett lager choklad, kex....avsluta med choklad.
Ställ i kylen att stelna över natten.
Ta fram i rumstemp en stund innan du skär kakan i skivor, lättare att få snygga skivor!
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/img_9379_5a38f6e09606ee01899d8fcb.jpg)