Fiskarhustruns Torskrygg med pressad potatis
När jag kollar runt på näter dyker det upp nya rececept som jag samlar på mig.
Detta är ett sånt recept som testades idag till middag.
Fiskarhustruns Torskrygg med pressad potatis
4 port
4 torskryggfileer
salt/peppar
1 pkt bacon
1/2 purjolök
4-5 champinjoner
1 burk vita sparrisar
sås: 4-5 dl creme fraiche
0,5-1 tsk cayennepeppar
1 msk dijonsenap
2-3 msk hummerfond
2-3 msk hackad dill
garnering: räkor
dillkvist
citron
Strimla och stek bacon, purjolök och champinjoner tills de fått fin färg.
Lägg det i en ugnsform.
Lägg på torskfileerna och salta och peppra.
Lägg den vita sparrisen på fisken
Blanda ingredienserna till såsen och häll över fisken.
Ställ in formen i 200 grader i 15-20 min.
Garnera den färdiga fisken med citronskivor, räkor och dillkvist , servera kokt, pressad potatis till.
Kram//Erica