Parmachips med grönkålsröra
![](https://cdn1.cdnme.se/4141736/8-3/img_2069_5fe2f9342a6b2231ee5ad187.jpg)
12 skivor Parmaskinka
Grönkålsröra: 150 g grönkål
1 msk olivolja
ca 140 g gräddädelost
1 dl creme fraiche
1 tsk honung
salt & peppar
lingon el granatäppelkärnor
Lägg parmaskinskivorna på en bakplåtspappersklädd plåt, lägg så det blir typ en liten skål.
Torka skinkskålarna i 150 grader varm ugn i ca 50 min.
Låt svalna.
Grönkålsröran: Ta bort de grova nerverna på grönkålen.
Hacka kålen fint.
Fräs kålen mjuk i oljan, peppra.
Låt svalna.
Smula ädelosten över kålen och rör ner creme fraichen. Smaka av, om det behövs salt.
Toppa chipsen med röran, strö över lite lingon el granatäppelkärnor.
![](https://cdn2.cdnme.se/4141736/8-3/img_2049_5fe2fbfaddf2b34609312121.jpg)
Kram//Erica