Parmachips med grönkålsröra

 
12 skivor Parmaskinka
 
Grönkålsröra: 150 g grönkål
1 msk olivolja
ca 140 g gräddädelost
 1 dl creme fraiche
1 tsk honung
salt & peppar
 
lingon el granatäppelkärnor
 
Lägg parmaskinskivorna på en bakplåtspappersklädd plåt, lägg så det blir typ en liten skål.
Torka skinkskålarna i 150 grader varm ugn i ca 50 min. 
Låt svalna.
 
Grönkålsröran: Ta bort de grova nerverna på grönkålen.
Hacka kålen fint.
Fräs kålen mjuk i oljan, peppra.
Låt svalna. 
Smula ädelosten över kålen och rör ner creme fraichen. Smaka av, om det behövs salt.
Toppa chipsen med röran, strö över lite lingon el granatäppelkärnor.
 
Kram//Erica

Kommentera här: