Norrlandskebab //Korvkebab

 
Idag testade jag göra Korvkeba.
Blev riktigt gott.
Kan tänka mig att detta blir extra gott om man steker 'korvremsorna' ute på murrikkan över öppen eld.
 
Korvkebab
 
falukorv som hyvlas/skärs i tunna strimlor 
kebabkrydda
 
libabröd
västerbottenost
picklad rödlök
isbergssallad
tomat
 
Senapsdressing:
1 tsk dijonsenap
2 msk creme fraiche 
1 msk majonäs
salt & svartpeppar
 
Ketchupdressing:
1 -2 msk ketchup
2 msk creme fraiche
1/2 msk majonäs
salt & svartpeppar
 
Stek de kebabkryddade korvremsorna i smör.
 
Lägg riven ost på bröden och värm bröd/ ost i micron el ugnen, osten ska smälta lite. 
Montera din kebabrulle: strimlad sallad
picklad rödlök
tomat
stekta kebabkorven
ringla över de båda dressingarna
rulla ihop och ät direkt.

 
 
 
 
 
Senapsdressing & Ketchupdressing
 
Kram//Erica
 

Kommentera här: