Tonfiskröra

När man är på husvagnssemester är det ibland gott äta hemlagat.
Visste att idag blir vi efter vägen hela dan, så igår gjorde jag en tonfiskröra och fyllde libabröd till en wrap. 
Lindade in i bakplåtspapper och så hade vi var sin till tidig lunch.
Nu när vi är framme så fick resterna toppa tunnbrödsbitar som plockis/tilltugg till kaffet!
 

Tonfiskröra
 
2 burkar tonfisk i vatten 
1 liten burk majs
1 liten finhackad rödlök
1/3 hackad gurka( ta bort mitten så det inte blir så blött)
1 liten burk creme fraiche
1 msk majonäs
2 hårdkokta ägg
aromat
citronpeppar
 
isbergssallad
 
libabröd/tunnbröd 
 
Låt tonfisken och majsen rinna av i ett durkslag.
Hacka allt och rör ihop tonfisk, majs, gurka, rödlök, créme fraiche, majonäs, hackade ägg, citronpeppar och aromat.
Smaka av.
Röran räcker till 4 libabröd.
Lägg hackad isbergssallad på libabröd och fördela röran. 
Rulla ihop till en wrap.
 
Gör du tunnbrödsplockisar så bryter du bitar av brödet och toppar med röran och klipper lite gräslök.

Kram//Erica 

Kommentera här: