Pralin med Romrussin/Mandelmassa

 
Visst är det den gulligaste pralinform ni sett?
Blev så förtjust i denna lilla kopp.
Här är det ett skal av mörk choklad, romrussin/mandelmassfyllning.
Toppad med en vitchokladtryffel med rom och strössel.
 
Romrussin/mandelmassa 
 
3 msk finklippta russin
Täck russinen med rom, jag hade kapten Morgan.
Låt stå och dra över natten.
Riv 70 g mandelmassa fint.
Blanda mandelmassa och russinen, späd med lite av rommen så mandelmassan blir 'rinnigare'.
 
Koka upp 1/4 dl grädde och häll över 
50 g mörk choklad.
Rör tills grädden smält.
Rör ner mandelmassan i chokladen till en slät smet.
Fyll en spritspåse.
 
Koppform f Chocolate World 1585
Har även gjort i pralinform MA 1997

 
 
 
 
 
Kram//Erica 

Kommentera här: